Mind the Gap.. visszatértünk az USÁBA

Június 4-én újra visszaérkeztümk az USA-ba a Floridai félszigetre, Fort Lauderdale-be. Mivel borzalmasan meleg volt, a leégésünket még mindig éreztük  és mert itt olyan hatalmas távolságok vannak ezért a stoppolás ötletét azonnal elvetettük. Itt Viszont nem lehet csak új lebuszozni Key Westre, ha pedig lehetne akkor is drága lenne, ezért az érkezésünk előtti estén béreltünk egy kocsit on-line. Sajnos mindenféle amerikai bankkártyás dolgok és az oldal hibája miatt 3 órát öltöttünk a Fort Lauderdale-i reptéren,hogy megoldjuk a problémát, de nem sikerült, ezért ott helyben kellett keresnünk egy másik társaságot.Dóri lassan már a panasz és pénzvisszaigénylések nagymestere lesz,ugyanis a bérlés árát a cég levette. Ezt nem írjuk most le,de majd ha valakit érdekel otthon szívesen elmeséljük. Elég rossz élmény volt. No de végre megvolt az autó, el is indultunk megnézni a híres Miami Ocean Drive-ot.

image image

Elég kalandolsan de este 11 körül végül egy fura komlumbiai csaLádnál kötöttünk ki, így nem kellett a kocsiban alaudnunk. Szintén oldalakat tudnánk írni az élményről:)
Másnap reggel útnak indultunk Key Westre.

image image

image image

Key West 3 dologról híres: A homoszexuálisok fellegvára, ez az USA southernmost (legdélebbi) pontja, és itt van a városban élő legnagyobb szabadon hagyott csirkepopulációja. Nagyon nagy ötlet volt ez a város vezetésétől, de tényleg, szabadon mászkálnak a kakasok, tyúkok csibék a városban, itt a kakas a szent tehén, egyenes kultusza van, az ajándékbolttól elkezdve a képcsarnokig minden. A másik dolog, a homokos part.. hát szóval mi pont belefutottunk egy olyan csodálatos és jóindulatú emberbe, aki már már krisztusi magasságokba emelkedik kedvességével és jóindulatával… pedig (hogy a kontraszt élesebb legyen) “csak” egy ateista buzi!

Vacsorával és sörrel várt minket, rajtunk kívül még 2 párt fogadott be airbnb-n és hát eszméletlen jó vele beszélgetni.. majd talán leírom egyszer kedvenc történetem tőle. Na de lényeg a lényeg, mindenkinek félre az előítéletekkel. Íme a képek..

image image image image image image image image image image image image

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s