Na hol jártunk?

image

Az 1990 előtt születettek biztosan kitalálták, hol készült ez a kép. Hihetetlen szerencsések voltunk Southforkkal, abban az időben csak ketten voltunk és a vezető mindenhova beengedett minket, persze nagyon meglepődött, hogy ilyen fiatal létünkre egyáltalán ismerjük a Dallas című sorozatot. Az a fantasztikus, hogy egy kelet-Európában még közös tudás:-). Bár kiderült egy-két dolog ami fájt, és meglepett minket: a ranch csak a külső helyekhez kellett, a belsők stúdiókban voltak, ha igazi hippszter vagy, nem égeted magad azzal, hogy Larry Hagmant Jockeynak hívod, mert a rendes neve John Ross, és itt mindenki J.R. ként emlegeti, másik, a medence igazából csak egy lábmosó, és tükrökkel növelték meg…:) Azért jó volt itt lenni.

image image image image image image image

Ahogy haladunk utunkon, lassan 3000 mérfölddel hátunk megett, egészen hozzászokunk a kocsiban üléshez, utunkat örök díszletként szegélyezik, mint elhullott állattetemek, gumiabroncs foszlányok hevernek szerte az út mellett, mert itt elég kérdéses a műszaki a kocsikon, nem nagyon kell komolyan venni, így évente néhány 10 ezer amerikai meghal mert eldurran a kereke a highwayen 80 mph sebességnél..

Másik csodálatos élményünk itt Texasban a Longhorn misztériuma… Na igen, röviden annyi, hogy itt van egy marhafajta, aminek marha hosszú szarva adja rája a nevét: Longhorn. Na most itt ennek eszméletlen fallikus kultusza lett. A férfiak úgy ejtik ki eme szót, mintha férfiasságuk méretére reflektálnának, ( ezt Dóri nem akarta megengedni, hogy beleírjuk,de győzött az úr)  a nők pedig mintha férjük méretét festenék le… Megint csak arra tudok utalni,hogy tessék elolvasni E. Knight Légy hű magadhoz regényéből az amerikai részeket…mindent a monumentalitás, és   a nagyratörő vágyak jellemeznek.

image image image

Heyyy! There is a niger on a horse!? 🙂 django…

image image

Ezt is tudjuk, Forth worth testvérvárosai vagyunk…

image

Na itt ha nem jóra mész, akkor 10 km rossz irány… Mire megfordulhatsz…

Itt Dallasban volt szerencsénk Maximmal találkozni, jó tudni, hogy mindenfele túlélnek a filósok..:) Igazán örültünk, hogy az éteri útvesztő után végül megtaláltunk Max!

image

Dallas tetején, ideákat keresve…:)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s