Az Új-zélandi útiterv

Kalandosan indult a tervezés, mivel meg egy térképünk sem volt Új-Zélandról. Az interneten való tervezés szóba sem jöhetett az internet kávézó árai miatt (2000/óra) úgyhogy maradt a helyi könyvtár, ahol azt gondoltuk csak lesz egy Új-Zéland útikönyv…minden volt, még Prága is, Új-Zéland sajnos nem. Sebaj egy másik könyvtár is volt a városban ami 1-4 óra között zárva tartott.

image

Végül eljutottunk ide és találtunk egy könyvet. Terképet másnap az egyik Argentin ideiglenes lakótársunktól kaptunk. De még így sem tudtuk, hogy mi fér bele egy hónapba és a sok látnivaló közül mit válasszunk. Szerencsére -mivel nem buszosztunk a szigeten, hanem kizárólag stoppal közlekedtünk- egy kedves Új-Zélandi pár vett fel bennünket, ahol a férj 15 éven át dolgozott túravezetőként az országban. Leültek velünk egy padra és mindent elmondott, mit érdemes megnézni, hova ne menjünk télen. A segítségével megterveztük az utat és egy meghívást is kaptunk tőlük ha Dunedinbe érkezünk.

Íme a terv:

image

Aucklandben egy napot töltöttünk újra a szállás és autó kereséssel. 17-ig maradunk az északi szigeten és mára minden egyes napra találtunk szállásadót Couch surfingen..ami azt jelenti, hogy újabb csodálatos élmények elé nézünk a helyiek által.

elindultunk a rarotongai repérről:

image

image

One response to “Az Új-zélandi útiterv

  1. Most már értem hogy miért nem voltatok Csobánkán 🙂 !
    További jó utazást és várom a további bejegyzéseket 🙂 !

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s