Dunedin – nekünk a vonat kellene.

Na igen a vasútállomás elképesztően szép. Csak sajnos igazi tömegközlekedés nincs, sem itt, sem máshol a szigeten De ez a hely különösen kedves számunkra, mivel 2 gyönyörű napot töltöttünk itt Mike és Pam jóvoltából, akiket még a Cook szigeten ismertünk meg. Stoppoltunk,és felvettek. És kiderült, hogy Mike 15 évig túrákat szervezett itt New Zealandon, és hát meg is hívtak minket magukhoz, a legszebb városba Dunedinba. Szóval a legjobb stoppolás ever…:) És az egyik image image image image image image image image image image

Ingyér ásványvíz. Egyszer megjelent egy újságcikk, melyeben azt írták, h reggel 9 től 1 órán át ingyen sör folyik majd innen… Na nem is kellett több az egyetemistáknK.. Zarándoklat indult ide reggelre… És persze címlapra kerültek a jövő legostobább értelmiségei. Az április elsejei újságban…. Mert hogy azon a napon volt az ingyen sör… Hehe.

image

a világ legmeredekebb utcája..

 

 

image image image image image imagelegkedvessebb emberek akiket megismertünk, ezt a két napot otthonná varázsolták nekünk, ami most hiánycikk ebben az egy évben.
No de a város tényleg meseszép, hihetetlen távlatok vannak benne, parkok, valóban történelmi épületek, rezervátumok, utak folyók és hidak.. szóval minden ami kell.

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s