Repülés a hegyekbe – destination: to the mountains

Szóval úgy döntöttünk, hogy ha már itt vagyunk Nepálba, ha már a világ leghatalmasabb hegyeinek országában vagyunk,a Himalája közelében, akkor befizetünk egy repülős túrára, amivel kb 300 méterre közelítünk meg több hegycsúcsot is, és egész közel megyünk a Mount Everesthez.
Ezzel a kis 18 személyes csodával mentünk.
image imageimageKicsit nehézkesen értünk oda hajnali fél hatra, de végül Narayan révén fogaltak nekünk hely-jegyet a gépen, amit ezúton is köszönünk! Nem kellett a szárny fölött ülni, csodaszép látványunk volt így végig.
image imageAzért az ilyen kis gépekkel nem a legnagyobb élvezet a repülés. Vagyis, lehet,hogy valakinek élvezet, de nekünk, főleg Edynek más fajta élvezetekre van ráállva a gyomra, ezért az ereszkedés során majdnem közelebbi viszonyba került azzal a bizonyos papírzacskóval! De hál isten pont kibírta..:)
Összességében egy feledhetetlen élmény volt ez az utazás, a 3. túristás befizetésünk mondhatni igazán jól sült el és a repülés végén még egy “életre szóló élmény” kis plakett is kaptunk. Edire a repülés utoló 15 perce után biztosan igaz, hogy erre gyszer (!) fizet be az ember életében.

image

 

Reklámok

One response to “Repülés a hegyekbe – destination: to the mountains

  1. ​Vártam az ujabb út eseményeit, legalább lesz mesélnia következő generációnak és mesekönyv helyett csak fellapozni a képesalbumot.Szerető öleléssel, Nagyi​

    2015. február 16. 9:46 “Edvárd és Dóri utazása / journey of our life” írta,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s