Holy-Zoli…:)

Régóta vártuk már, hogy Zoli barátunk megérkezzen hozzánk Indiába. Elszaladtunk érte a reptérre egy tuk-tukkal, hogy meglegyen a feeling, és hazahoztuk őt Vadodarába a Patel családhoz.
Másnap a közös reggeli után az udvaron meg is kezdtük a szinezgetést..:)

A holi reggeli: ( nem, ez nem kukorica, hanem valami másik mag, amit nem tudunk megnevezni)

image

image

Teljességgel nem értettük meg ennek az ünnepnek a lényegét. Van benne télbúcsú, van benne első tavaszi holdünnep, totális egyenlőség, öröm és játékosság..:) Már előző nap este elkezdődik azzal, hogy minden utcasarkon tüzet gyújtanak, majd minden család egy-egy kókuszdiót, vizet és ételt hoz a tűzbe. Itt beszélgetnek körbejárják a tüzet és imádkoznak.

imageAz udvari kezelés után elmentünk egy teljesen semleges helyre, ahol Hardikkal és barátaival színeztük egymást. Nagyon sok rétegben.

ÍME:

image

A színezést követően tradícó a társaságnál, hogy elmennek egy bizonyos sznekket fogyasztani, amit a körülményekre való tekintettel kihagytunk..:)
Hazatértünk és megkezdtük a sikálást. Nem volt egyszerű ezt a halmozott réteget leszedni.

image image image
image
A nap hátralévő részét pihenéssel, és tervezgetéssel töltöttük. Az hogy innentől hárman utazunk, igazán nagy újdonság. Nagyon sok minden van, amit össze kell hangolnunk, és figyelnünk kell egymásra, az egymásban zajlódó dolgokra, különösen Zolinak és Dórinak újdonság a másik. Óriási dolgonak tartjuk, hogy Zoli ilyen bizalommal fordult felénk, és megosztja eme egy hónap majd 720 óráját velünk. Szinte teljesen. Még házastársak életében is ritka az ilyen hosszútávú, intenzív és szakadatlan együttlét. Igyekszünk megismerni Zoli és a magunk határait is ebben. Neki minden nagyon új,mi meg már talán kicsit felületesen vagyunk itt Ázsiában. Jó, hogy az ő szeme megnyit nekünk új dolgokat a régi s megismertnek hitt dolgokban is. Nagyon erősek vagyunk így hárman, azt érezzük..:) Nem veszünk el, s Isten is itt van velünk..:)

Reklámok

One response to “Holy-Zoli…:)

  1. Annyira jó, hogy ott voltatok a Holyn! Az engem is vonzz! Érezzétek továbbra is nagyon jól magatokat! Élvezzétek, és használjátok ki, hogy immáron hárman vagytok! Több szem többet lát! És vigyázzatok magatokra! Éljen India!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s