Simla – Utolsó új állomásunk Indiában

Egy röpke 14 órás buszozás után a hegyekben a 3+2 üléses buszon megérkeztünk Simlába.

image

Erről a városkáról azt kell tudni, hogy ez volt a nyári rezidenciája az angol tiszteknek, befeketetőknek, mágnásoknak, akik itt tanyáztak Indiában. És bizony ezzeket a nyomokat nagyon felfedeztük itt. Ez a város nyerte el a legtisztább címet Indiában, ami valóban látszik. Miután szállást kaptunk a Wahoo közösség házában, reggel elmentünk a város központjába, ami lényegében a hegy tetetjén van, és egy templom köré csoportosul. Csináltattunk képet Dóriról, ami nagyon szép lett..:) 

image image

Ahogy elnézzük a képeket, látható, hogy mennyire európai jellege van ennek a városkának. Nagyon szerettük a látványokat, amik elénk tárultak. Estére kivettünk egy szobát, így utoljára, Indiában. Azért itt a hegyekben elég fázós volt a földön aludni. 

Másnap reggel elmentünk az állomásra, ahol felszálltunk a Toy-trainre, ami lényegében egy kisvasút.. és lementünk a hegyről. Csodaszép látványban volt részünk.

image

De még az út előtt megismerhettünk egy valódi gurut. A wahoo community alapítóját és elnökét.  Ez a bácsi egy szikh rubintkereskedő, akit a mestere spirituális  útra térített egy 40 napos vezetés révén. Előtte csak a pénznek és az üzletnek élt. Azóta már helyet kapott az életében a szellem, az elmélyülés, a társadalmi szerepvállalás. Nagyon intuitív volt a jelenléte, nagyon jól rátapintott mindegyikünk jellemére, és nagyon jó kisugárzása is volt. Mindez egy intellektuális személy szavain keresztül. Nem semmi.

El is értünk Kalkába a vonnattal, ahol újabb meglepetés várt ránk. 🙂 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s