Edinburgh – utolsó napok Skóciában

Végül véget ért a roadtrip is, elindultunk korán reggel Obanból, búcsút vettünk a nyugati parttól.

image

image

Megtettünk 2000 km-t a skót felföldön, s ki tudja mennyit túrázva. Modhatjuk, szerencsésen visszaértünk Edinburghbe az egyik kedvenc városunkba, utolsó bérelt kocsinknak sem lett baja, azt leszámítva, hogy egyszer ki kellet hívnunk hozzá a szerelőt, mert folyt belőle valami. Estére vacsorameghívásunk volt Victoriához, a volt főnökünk lányához. Jó volt, hogy ő is ilyen kedvesen és érdeklődve kísérte utunkat és ily szeretettel és ilyen fantasztikus vacsorával fogadott minket. Másnap sétáltunk még egy kicsit a városban, a napsütésben, varázslatban, felmentünk a Calton hegyre. Körülbelül 7 napot kóborultunk összesen Edinburghben, és azt éreztük, hogy még mindig csodás, majd egy hét után is találtunk új és titkos parkokat, magávalragadó épületeket, kedves kis utcácskákat, szobrokat.

Azt találtuk, hogy ez a város bizony nagyon élhető, éjszaka is barátságos, és igazán csak a pozitív infrastruktúrális előnyeit viseli a városnak, de egyáltalán nem szennyezett, vagy zsúfolt.

image

image

Elbúcsúztunk hát Skóciától és elbúcsúztunk régi barátainktól Nolwenntől és Sandertől is, akik oly könnyűvé és élvezetessé tették itteni napjainkat. 

image

image

A szívünkből egy darab itt marad mindig Skóciában. 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s