Interjú a kanapénkon. Nincs kifogás!

Csapó Andris és Mátai Andris, Dél-Amerikából való visszatérésünk után azzal az ötlettel kerestek meg minket, hogy szeretnének interjú sorozatot indítani, amiben izgalmas utazókat, utazásokat, személyes történeteket mutatnak be….és szeretnék, ha mi is részt vennénk a sorozat első évedjában.

Mátai Andrist egy utazó blogger találkozón ismerte meg Dóri és rengeteg hasznos tippet kapott tőle Kolumbiáról, ugyanis Andris évekig élt Bogotában. Csapó Andrissal pedig együtt táboroztattunk gyerekeket Csobánkán. (Aki még nem ismerné azt a tábort, ami 6 éven keresztül minden nyarunknak, majd kapcsolatunknak is meghatározó eleme volt itt olvashat róla.)

Végül jó pár hónapig tartó egyeztetés után egy nagyon meleg augusztusi napra sikerült közös időpontot találnunk. Andrisék profi módon beállították a fényeket, a kamerát és instruáltak minket, hova üljünk, hova nézzünk és nem kevésbé profi módjára igyekezték Dóri kamerafóbiáját is enyhíteni. Sajnos a fény  és hangminőség érdekében a 40 fokot be kelett szorítani a nappalinkba, de azért elindult a felvétel azon a kanapén, ami oly’ sok utazónak adott már otthont.

Először az intró készült el, amit itt tudtok megnézni:

Majd a teljes interjú:

A srácok rengeteget, és nagyon keményen dolgoztak a videók vágásán és mindannyian sokat tanultunk a projektből. Mi megtiszteltetésnek érezzük, hogy benne lehettünk az első évadban olyan hivatásszerűen utazó profik mellett, mint Vígh Bori alias backpacker.hu, Harmincz Rita alias A sárga ruhás lány  vagy Hajóstoppos Veronika és, hogy két ilyen tapasztalt videós és blogger inspirálónak talált bennünket és történetünket.

A videók közös üzenete végül abban rajzolódott ki, hogy igazából nincs kifogás, ha álmaink megvalósításáról van szó. Ha valamit igazán szeretnénk, akkor azt előbb vagy utóbb meg is fogjuk valósítani.

Mátai András a testvérével közösen vezeti az utazgatok.hu blogot, ahol rengeteg hasznos információt, útleírást találtok az utazás tervezéstől kezdve a legjobb sim kártyákig.

Csapó András pedig éppen Bali csodásabbnál csodásabb helyeire kalauzol el benneteket videóin keresztül.

Szívesen vesszük visszajelezéseiteket a videóval kapcsolatban…(ja, tudjuk, tudjuk ne fáradtan üljünk kamera elé következőre;-)).

Reklámok

One response to “Interjú a kanapénkon. Nincs kifogás!

  1. Köszönöm a”névnapomra küldött interjút. Büszke vagyok rátok, csak így tovább !!!.Egyszer egy élő adást is szeretnék látni:Nagymama.

    Mentes a vírusoktól. http://www.avg.com

    2017. november 19. 13:42 Talpalatnyi történetek Edvárd és Dóri utazásaiból a világ körül írta, :

    > Talpalatnyi történetek posted: “Csapó Andris és Mátai Andris, > Dél-Amerikából való visszatérésünk után azzal az ötlettel kerestek meg > minket, hogy szeretnének interjú sorozatot indítani, amiben izgalmas > utazókat, utazásokat, személyes történeteket mutatnak be….és szeretnék, > ha mi is ré” >

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s