Előadásokra hívunk

Ebben az évben megfogadtuk, hogy egy kicsit több energiát fordítunk a blogra és rendszeresen szervezünk élménybeszáloló jellegű előadásokat. Úgy tűnik, csak papírra kellett vetnünk…Viszont továbbra sem sikerült egy saját szervezésű előadást sem tartanunk, mert a meghívásoknak nagyon örülünk és szívesen megyünk, ennél több pedig sajnos most nem fér bele. Na, de nyáron…hallotok még a jól beígért Dél-Amerikai útibeszámolónkról és újabb úticáljainkról.

Idén is előadtunk a Járatlan Utakon Fesztiválon, amire most az Utazás Kiállítás keretében a Hungexpón került sor. Szuper jól éreztük magunkat és nagyon örültünk a sok kérdésnek az előadás után.

Nagyon szeretünk iskolákban előadni, mert egyrészt minket is meglep néha az az érdeklődés és tájékozottság, ami a fiatalokat jellemzi, másrészt legalább kicsit visszakanyarodunk az elhagyott tanári pályára ;-).

Volt, ahol még külön kis táblával is vártak minket…pici talpakkal. Tudjátok, talpalatnyi. Rá szerették volna rakni az összes ország zászlaját, ahol jártunk, de azt mondták sajnos csak két technika órán tudtak vele foglalkozni, úgyhogy maradt a magyar zászló. Nagyon meghatódtunk, hogy ilyen szerettel fogadtak.

Két közelgő, nyilvános előadásunkat ajánljuk figyelmetekbe, ha szeretnétek hallani utazásainkról:

Az Eötvös10 Művelődési Ház hívott meg minket Útibeszámolók c. előaddásorozatába. Minden hónapban izgalmas történeteket hallhattok a világ különböző pontjairól. Április 16-án mi mesélünk.

Időpont: 18.30 (hétfő) Helyszín: 1067 Budapest, Eötvös u. 10

További információ.

Szintén áprilisban, 25-én, kifejezetten tudatos és hulladékmentes utazási praktikáról mesélünk a Humusz Szövetség, Zöld Kalandozások programsorozatának előadóikénk.

Időpont: 18.00 Helyszín: Humusz Ház 1111 Budapest, Saru u. 11,

További információ.

Várunk szeretettel előadásainkra! A legújabbakról Facebook oldalunkon értesülhettek!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s