Skip to content

3 hozzászólás

  1. Kocsis Erzsi
    2014.11.03. @ 20:44

    A zacsi gyártási technológiát szerezzétek meg,-és itthon építünk egy zacsi gyárat családi vállalkozásban. sok puszi Nagyi

    2014. november 3. 17:21 „Edvárd és Dóri utazása / journey of our life”

    Reply

  2. Kocsis Erzsi
    2014.11.06. @ 18:39

    Mosolygó babám! Látom nagyon tetszik a zacsi, főleg az,ami benne van .Puszi Nagyi.

    2014. november 3. 17:21 „Edvárd és Dóri utazása / journey of our life”

    Reply

  3. Melaka-ahol megint annyit kellett enni | Talpalatnyi történetek Edvárd és Dóri utazásaiból a világ körül
    2018.03.11. @ 16:33

    […] és Penang után ez a második legfelkapottabb hely gasztronómiai szempontból. Szóval tessék az ételeknél megtekinteni hogy mikkel is […]

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük